Aké šaty pre moletky

Kokteilové šaty so správnym doplnkom je možné nosiť na mnoho spôsobov. V šatníku žiadnej ženy sa nestratia a budú „prevetrávané“ viac ako často. Preto sa oplatí investovať minimálne do jedného kvalitného a nadčasového modelu. Kokteilové šaty sú vyrábané z veľmi príjemného a vzdušného materiálu. Preto nemusíte mať strach z návalu tepla alebo potenia.

Farebnej škále kokteilových šiat sa medze nekladú a preto si môžete zabezpečiť ako červené, čierne tak aj napríklad žlté. Samozrejme nesmiete zabudnúť na vhodnú obuv. Ideálnou voľbou sú sandále na vyššom podpätku.
Plesové šaty
Chystáte sa na ples a neviete aké šaty na seba? Poradíme vám! Jedným z najdôležitejších kritérií pri výbere plesových šiat je, aby ste sa v nich cítili pohodlne. Hviezdou večera nebudete ani v tom najlepšom modeli, ak vám šaty nesadnú všade tak, ako by mali a budú odhaľovať, alebo naopak zahaľovať viac ako by ste chceli. Strih plesových šiat musí sedieť vašej postave a farba by mala ladiť s vašou pleťou. Keďže ples je predovšetkým tanečnou záležitosťou, musíte sa v nich cítiť príjemne pri tanci. Šaty nesmú nikde tlačiť a ani sa od tela odťahovať. 
Všetky tieto malé nedostatky dokážu väčšinou v salónoch bez poplatku odstrániť, aby bolo všetko tak ako má.
Farby plesových šiat
Farbu plesových šiat by ste v žiadnom prípade nemali podceniť. Výhodou súčasnosti je, že sa už nemusíme striktne obliekať do tmavých farieb ako to bolo zvykom. Na druhej strane, ak siahnete po tmavej klasike, nič nepokazíte. Svetlovlasým ženám a ženám s bledou pokožkou najviac sedia pastelové svetlé farby.Brunetky a ženy s tmavšou pokožkou by mali siahať po tmavších odtieňoch. Moderné sú taktiež výrazné farby ako modrá, červená, fialová či žltá, ktorá sa najviac hodí k čiernovláskam.