Aké plavky pre moletky

Jednodielne plavky u plnoštíhlych dám zakryjú väčšie brucho, objemnejšie boky a širší pás. Možno, že máte iný typ postavy, menšie bruško a silnejšie stehná alebo ste typ, ktorú ani kilá navyše neodradia obliecť si dvojdielne plavky. Vhodnou alternatívou pre moletky sú plavky tankíny. Tankíny sú spomedzi všetkých plaviek pre plnoštíhle dámy najlepšou voľbou. Už keď sa rozhodnete pre plavky jednodielne alebo dvojdielne, či tankíny vyberajte ich z pružného materiálu s pevnými ramienkami. 
Plavky pre plnoštíhle by mali byť s pekným kvetinkovým, tigrím či iným geometrickým vzorom. Celé plavky pre moletky majú byť podšité sťahovacím úpletom s hrubšími ramienkami dobre formujúce postavu. Moletky, vaše kilá dvojvrstvové plavky dostatočne zakamuflujú.
Na horúce dní je bežné, že hľadáte plavky a pekné nové letné oblečenie ako sú šaty, tuniky, pekné veľké šatky. Veľké šatky pre moletky sú na letné dni ako stvorené. Obliekajú si ich nielen moletky, ale všetky dámy, dievčatá ako doplnok ako aj navrch plaviek.