Spoločenské šaty pre moletky



Každá žena potrebuje skryť silnejšie partie tela a vyzdvihnúť svoje prednosti.
Veľkým omylom v nosení u plnoštíhlych žien je čierna farba, mysliac si, že iba čierna farba opticky zoštíhľuje. Nie je to iba jediná farba, môžete skúsiť aj iné farby, či už červenú, modrú, šedú alebo fialovú. V súčasnosti už sa v móde nediktuje výber farieb.
Pýtate sa teda, aké spoločenské šaty sú vhodné pre moletky? Pamätajte to, čo vás urobí štíhlejšou je správny strih šiat.
Plnoštíhla dáma s kratšími nohami a väčšími bokmi by rozhodne nemala nosiť sukňu alebo šaty strihu tzv. á-čko s dĺžkou po kolená. Už keď tak po zem. Hodili by sa aj šaty zo splývavého materiálu s dĺžkou spod kolien až po zem kužeľového tvaru. Ak sa rozhodnete pre elegantné čierne šaty, doplňte ich farebnou mašľou alebo iným doplnkom. Ak chcete vyniknúť, voľte topánky, kabelku vo farbe doplnku. Budete vyzerať jemne a elegantne.
Novým módnym trendom vhodným aj pre plnoštíhle sú veľmi ľahké úplety, hodvábneho charakteru, s decentným leskom. Vyrábajú sa v jednofarebnom prevedení v jemných pastelových a perleťových odtieňoch.
Moletkám móda vychádza v ústrety, nielen v oblečení, ale aj pri výbere topánok. Na vašich nôžkach vyniknú topánky- sandáliky s podpätkom a hrubšou podrážkou. Výška podpätkov u moletiek môže urobiť zázraky. Vyšší podpätok vás opticky zoštíhli.