Rady pre plnoštíhle



Dobré rady, ktorých nikdy nie je dosť sa vám určite zídu.Pri výbere oblečenia je dobré mať predstavu čo si chcete kúpiť alebo čo potrebujete a na akú príležitosť.

Úzke oblečenie zákonite púta pozornosť každého vôkol a hlavne tie miesta, ktoré nepatria k prednostiam plnoštíhlych žien. Vyhýbajte sa preto úzkym nohaviciam, pulóvrom, volánikovým golierom, mašľam a krátkym sukniam.


Voľte nohavice a sukne skôr rovného strihu. Ak ste postava so širšími bokmi, nenoste úzky opasok.Úzky opasok spôsobí, že boky budú vyzerať ešte širšie.Naberané volánikové goliere a mašle ukryjú krk a vaša tvár bude vyzerať ešte okrúhlejšia.Nechajte váš krk vyniknúť, najvhodnejší je výstrih v tvaru V.Nenoste ani hrubé podkolienky, vzorované pančuškové nohavice, čižmy podobné vojenským kanadám alebo obuv turistického typu.

Vhodné sú Pre vás nápadité doplnky rôznych farieb ako sú široké šály, šatky, väčšie náušnice, korále, náramky, ktoré upútajú pozornosť vášho okolia.
Nikomu ani na um nepríde všímať si vašich bokov alebo nôh.Moletky by sa mali vyvarovať noseniu oblečenia z hrubých a tvrdých materiálov.

Pri výbere farieb oblečenia pre moletky hlavne v teplých mesiacoch sú vhodné svetlé farby. Svetlé pastelové farby oblečenia nevynímajúc bielej farby každej moletke len pristane. Pretože letná móda pre plnoštíhle je plná jednoduchosti a nápaditosti. Jednoduchá biela farba oblečenia vynikne s nápaditou pestrofarebnou zladenosťou. Akékoľvek biele oblečenie nebude krokom vedľa. Veríte, že to dáte? Ale áno. Ukážte, že na to máte.